Geplaatst op: .

Het turnseizoen is weer begonnen en zaterdag 9 november werden de Regio clubteamwedstrijden in de Turnace Hall of Gymnastics te Amsterdam gehouden. Dit jaar hadden we 2 senior/junior teams en 1 jeugd/pupillen 2 team. In het eerste senior team kwamen Josephine Gilissen, Evelien Schouten, Laura Langendijk en Isabella Flierman uit. Het tweede senior team bestond uit Eva Schimmel, Lea van Diemen, Demi Hanssen en als gast turnster Lieve Muller van HLC uit Haarlem.

Het eerste team van de senioren begon met pech, want tijdens het inturnen blesseerde Evelien Schouten zich en liep een hamstringblessure op. Nu moesten ze verder met z’n drieën en dan mogen er geen fouten gemaakt worden.
De teams waren erg aan elkaar gewaagd, want aan het eind van de wedstrijd bleek dat de 2 teams van Unitas op een gedeelde 4e plaats zijn geëindigd. Het was weer een leerzame dag, want iedereen weet waar ze aan moeten werken voor de 1e Rayonwedstrijd over 2 weken.

DSCN3516 DSCN3512 DSCN3507

 

S ’middags waren de jeugd/pup.2 turnsters aan de beurt en in dit team zaten Billie Boyle, Kim Schelvis, Sarah Dumpelmann, Elina Muijskens en Quirine Zonneveld. De meisjes hebben het erg goed gedaan en kregen een mooie zilveren medaille mee naar huis. Het was voor deze groep een goede generale voor de 1e Rayonwedstrijd over 2 weken. We kunnen de puntjes op de i gaan zetten.

Comments are closed.