Geplaatst op: .

Al enige tijd hadden bestuursleden en trainster Erna Oostra het idee om iets met een gymdiploma te doen voor kleuters. En na contact opgenomen te hebben met de Wissel was het al snel voor elkaar. Op de Wissel was iedereen direct reuze enthousiast en wilde graag met ons in zee om dit plan uit te laten voeren.

Om dit speciale gymdiploma te krijgen moesten alle kinderen aan de vooraf vastgestelde eisen voldoen. Elke week waren ze vol overgave en enthousiasme bezig zodat het zou gaan lukken. Onder leiding van trainster Erna Oostra van Unitas en de kleuterleidsters van de Wissel werd er heel goed getraind op de koprollen. Maar ook glijden, verspringen, hinkelen, huppelen en met een bal stuiteren of van een kast afspringen. Zelfs bewegende en schommelende vlakken werden gebruikt om alle oefeningen onder de knie te krijgen. Verder hebben de kinderen veel met ballonnen en ballen geoefend. Elke week weer iets anders.

Na weken hard oefenen en door hun enorme inzet hebben alle kinderen van groep 2 van basisschool de Wissel op 11 april hun Gymdiploma behaald. Wat een geweldig resultaat!

20170411_141219 20170411_141227 DSC_0150

Plaats een reactie