Geplaatst op: .

Yes! Premier Rutte heeft aangegeven dat de meeste lessen weer binnen gegeven kunnen worden! Dat is heel fijn nieuws zo richting het einde van het seizoen, kunnen we nog even goed afsluiten.

Proeflessen zijn daardoor ook weer beter mogelijk, van te voren wel aanmelden via info@unitasuitgeest.nl zodat we goed kunnen bijhouden wie wanneer komt en de groepen niet te groot worden.

 • Maandagmiddag recreatiegym
  Sporten vanaf 31 mei 2021 weer in de Meet in de 2 lesuren zoals deze waren voor de Coronaregels. Niet meer bekend welk uur? Overleg met Ansjo!
  De kinderen komen in sportkleding naar de sporthal, en ouders wachten buiten.
  Trainsters en assistenten dragen tijdens de training de hele tijd een mondkapje.
 • Dinsdagochtend gymnastiek, Dames Keep Fit
  Sporten vanaf 25 mei 2021 buiten op de hockeyvelden van MHCU (De Koog, Niesvenstraat 16, 1911 VA Uitgeest) in de groepen en op de tijden zoals deze waren voordat de zaal dicht moest. 
  De kleedkamers zijn gesloten, kom in sportkleding, houd anderhalve meter afstand en blijf thuis bij klachten!
 • (Groot)ouder en Kindgym
  De lessen starten weer vanaf woensdag 19 mei binnen in de Zien, op de tijden zoals deze voor de sluiting van de zaal was. Twijfel over welke tijd je was of wil je schuiven? Overleg met Erna!
  De hoofdingang van de Zien is alleen te gebruiken voor de test- en vaccinatielocatie. De deur die wij mogen gebruiken bevindt zich aan de kant van Zwembad de Zien maar wel aan de voorzijde van het pand. Deze deur zal door Erna opengezet worden. 
  De kleedkamers zijn gesloten, kom in sportkleding, houd anderhalve meter afstand en draag van binnenkomst tot je in de sportzaal bent een mondkapje. 
 • Jong Talent
  Sporten vanaf vrijdag 21 mei weer op hun normale tijd (16:15 tot 17:15 uur, 16:00 uur aanwezig voor opzetten toestellen) in de Meet.
  De kinderen komen in sportkleding naar de sporthal, en ouders wachten buiten. 
  Trainsters en assistenten dragen tijdens de training de hele tijd een mondkapje.
 • Selectie klein en groot
  Sporten vanaf zaterdag 22 mei weer op hun normale tijden in de Meet. Tenzij anders gecommuniceerd wordt door Ans. 
  Kinderen komen in sportkleding naar de sporthal, en de ouders wachten buiten. 
  Trainsters en assistenten dragen tijdens de training de hele tijd een mondkapje.
 • Vrijdagmiddag recreatiegym
  Sporten vanaf vrijdag 21 mei weer in de Meet, de eerste groep traint samen met de Jong Talent om 16:15 uur tot 17:15 uur (graag 16:00 uur aanwezig ivm opzetten toestellen). De laatste groep traint gewoon van 17:15 tot 18:15 uur.  Afmeldingen of vragen over de trainingstijden graag bij Ans. 
  Kinderen komen in sportkleding naar de sporthal, en ouders wachten buiten. 
  Trainsters en assistenten dragen tijdens de training de hele tijd een mondkapje.

Over het algemeen geldt: Bij klachten blijf je thuis! Ook als iemand in het huishouden milde klachten, koorts of benauwdheid heeft en wacht op een uitslag. Heeft de persoon in het huishouden geen klachten, maar wordt er wel getest, overleg met de trainsters wat handig is om te doen. 
En wees eerlijk, als er Corona in het huishouden komt en je bent wezen sporten, laat dit jouw trainster en groep weten. Dan kan iedereen zijn/haar gezondheid in de gaten houden. 

Comments are closed.