Geplaatst op: .

Zondag 4-2-2024: een drukke dag voor Unitas.

De senioren 3e divisie zaten om 6:15 uur al in de auto naar Zierikzee. Brug en balk gingen best aardig, de 1 wat beter dan de ander maar ontevreden mochten we niet zijn. Evelien draaide een mooie strakke vloeroefening. Annemarie raakte helaas geblesseerd tijdens haar vloer en kon de wedstrijd niet afmaken. Evelien blesseerde zich tijdens het inturnen bij sprong en kon de wedstrijd ook niet afsluiten. Gelukkig kon Linda met een mooie half in-heel uit de wedstrijd heel goed afsluiten en werd beloond met een 11.00!

In Beverwijk was het om 9 uur aan de middenbouw niveau 6 met Lizzy, Jolise, Lieke en Lois in baan 1. En in baan 2 de bovenbouw supplement E met Eef, Lieke en de jarige Tess. De meiden hadden vandaag allemaal een teamwedstrijd.

Van niveau E begon Eef sterk maar blesseerde helaas bij sprong haar knie, gelukkig het laatste toestel. Onze Tess die ook nog een 15 jaar is geworden vandaag heeft een hele nette wedstrijd geturnd maar had pech met de scores, wel een 11.500 op vloer! Lieke turnde ook heel netjes, het team is uiteindelijk 3de geworden.

Op baan 1 in niveau 6 ging het heel goed want de meiden waren niet heel zenuwachtig. Jolise had een hele mooie sprong, Lizzy was heel knap op de balk blijven staan, Lois kon door haar blessure niet helemaal optimaal turnen maar heeft een hele mooie wedstrijd gedaan. Lieke heeft op alle toestellen heel netjes geturnd. Dit team is uiteindelijk 5de geworden.

In wedstrijd 3 was het aan de bovenbouw supplement F met 2 teams. Team 1 met Puck, Fay en Zaliwe, en team 2 met Bonna, Roos, Tess en Jocelyn.
De jury was erg streng en sommige elementen zijn daarom niet geteld. Wel wist Tess een 10.20 te scoren op de balk, haalde Puck een 11.00 voor haar vloeroefening, Zaliwe een 11.60 voor sprong, zag Bonna haar vloeroefening beloond worden met een 11.20, scoorde Fay een 10.30 voor brug en haalde Roos een 10.50 voor haar vloer!
Team 1 is 3e geworden en team 2 4e!

Comments are closed.