Geplaatst op: .

Zaterdag 27 en zondag 28 mei was het een druk weekend voor Unitas.

Op zaterdag kwamen de beste meisjes uit heel het District Noord Holland in Amersfoort bij elkaar om uit te maken wie er District Kampioen zou worden. Zondag kwamen de beste meisjes uit de D1 en D2 in Beverwijk bij elkaar om uit te maken wie er Regiokampioen zou worden.

 

Zaterdag mochten Isa Timmermans, Silvia Berkhout en Linda den Boer in een snikhete hal hun wedstrijd turnen. Dit was hun finale en alle turnsters zijn aan elkaar gewaagd. Elke val of krom been maakt het verschil. Je kan dus niet een fout maken. De turnsters hebben gedaan wat ze moesten doen en hebben vooral genoten van hun wedstrijd. Silvia is 14e geworden, Isa 18e en Linda 22e.

 

Zondag was het de beurt aan Tess Szabo om te laten zien waarom zij in de finale stond. Tess heeft vanaf toestel 1 op de eerste plaats gestaan en deze niet meer afgestaan. Ze mag zich de terechte Regio Kampioen noemen.

 

In de 3e wedstrijd was het de beurt aan de vriendinnen Dena Hourik en Marit Mulder. Dena heeft een prima wedstrijd geturnd zonder fouten en is op een 11e plaats geeindigd en Marit heeft 1 klein foutje op balk gemaakt, maar de andere toestellen prima geturnd. Marit eindigde op een 12e plaats net achter vriendin Dena.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Plaats een reactie