Geplaatst op: .

Op 28 maart kwamen de beste meisjes van de Regio uit de divisies 4 en 5 in Beverwijk bij elkaar voor de titel Regiokampioen 2015. Op 29 maart was er ook de tweede competitiewedstrijd voor divisie 3. Het waren weer mooie wedstrijddagen met hoogte, maar ook dieptepunten.

 

In de eerste wedstrijd begonnen Jamie, Silke en Cleo super goed en tot het laatste toestel stond Jamie nog bij de eerste drie en had ze zich geen beter verjaardagscadeau kunnen geven. Helaas ging het toch nog mis bij sprong en is alleen Cleo door naar de volgende ronde. Op de andere baan waren Kim en Billie ook bezig met een geweldige wedstrijd en hadden ook kans op een medaille. Kim werd uiteindelijk 5e en Billie kreeg helaas niet het gewenste cijfer op vloer waardoor ze net naast de prijzen viel.

In de tweede wedstrijdronde waren Lea en Demi aan de beurt om  een mooie wedstrijd neer te zetten. Beide hebben een goede wedstrijd geturnd en namen 2 medailles mee naar huis. Lea kreeg het brons omgehangen en Demi kreeg een medaille voor haar 4e plek.

In de laatste wedstrijd was Laura Langendijk aan de beurt en startte op brug met een mooie oefening. Daarna was balk aan de beurt en Laura turnde, zoals ze altijd op balk turnt, een stabiele oefening, maar kreeg voor haar oefening een 5,80 omdat de jury iets niet goed uitgevoerd vond waardoor ze te kort onderdelen turnde en dus een neutrale aftrek kreeg. We hebben dit nog aangevochten, maar het heeft niet geholpen.

 

Op zondag mocht Annemarie den Boer weer laten zien waar ze de afgelopen tijd hard voor heeft getraind. De meisjes waar Annemarie tegen turnt trainen allemaal gemiddeld 9 tot 12 uur en Annemarie maar 5 uur. Helaas viel Annemarie 1 x van balk, maar  op de andere toestellen heeft ze weer hele mooie oefeningen laten zien. Ondanks de val is Annemarie uiteindelijk toch nog op een vijfde plaats geëindigd en nam een medaille mee naar Uitgeest.

 

DSCN5356 20150329_201119

Comments are closed.