Geplaatst op: .

De turnsters van Unitas Uitgeest zijn het wedstrijdseizoen 2018 – 2019 goed begonnen. Tijdens de eerste Rayonwedstrijden zijn er 12 medailles behaald.

In het weekend van 24 en 25 november vonden in Beverwijk de 1e Rayonwedstrijden voor de 4e, 5e en 6e divisie plaats. De turnsters hebben het prima gedaan en namen 2 gouden, 2 zilveren, 5 bronzen, een 4e en 2 5e medailles mee naar Uitgeest.

Goud was er voor de Mijs Koelman en Bente Putter. Een zilveren medaille voor Dena Hourik en Isa Timmermans. Brons voor Anouk Duin, Tess Szabo, Felicia Afriyieh, Iris de Ruijter en Linda den Boer. Een vierde plek voor Lieke van ’t Veer en een 5e plaats voor Pip Kraaij en Puck Hessels.

Alle andere turnsters hebben mooi en goed turnen laten zien, maar komen net iets te kort of hebben een klein foutje gemaakt. Iedereen weet waar ze de komende tijd aan kunnen gaan werken. De overige uitslagen zijn: Joanna Putter 8e, Elles Neeft 9e, Bobbi van der Landen 13e, Eef Reulen 6e, Quinty Bloedjes 7e, Norah Renken 7e, Sophie Ploeger 8e , Zoë Guit 6e, Chiara Garita 8e. Helaas viel Silvia Berkhout na 2 toestellen met een blessure uit.

 

 

Comments are closed.