“Bij Unitas hebben we al plek voor peuters zodra ze goed kunnen lopen”

Bij de (Groot)ouder en kindgym kunnen peuters tot 4 jaar samen met papa, mama, opa, oma of bijvoorbeeld de buurvrouw gymmen. We hebben in sporthal de Zien een ruime zaal waar we kunnen klimmen, klauteren, rollen en springen op allerlei gymtoestellen.

Onderdelen

Voordat de les echt begint, mogen alle kinderen even vrij spelen met een bal of iets anders. Daarna beginnen we met de inleiding op de les, we spelen dan met hoepels, ballen, of de parachute of dansen en zingen we op muziek. Als we dat hebben gedaan, gaan we klimmen in (en springen van) het wandrek, of springen op de trampoline, of schommelen in het grote schommelschip of koprollen maken op de lange mat en nog veel meer…

De lessen zijn goed voor de motoriek en het zelfvertrouwen van de peuters en het sociale gedeelte is voor alle deelnemers erg belangrijk. De peuters bewegen op hun eigen niveau en kunnen veilig dingen ontdekken en doen.

Rode autootje

Aan het einde van de les gaan we altijd nog even in de kring een aantal liedjes zingen. Als het liedje van het rode autootje is afgelopen, rennen we heel hard naar de koffie of naar huis natuurlijk. Sporthal de Zien heeft ook een leuke kantine waar na de les wat gedronken kan worden met z’n allen, wat altijd erg gezellig is!

Proefles?

Dat kan altijd, meldt u aan via info@unitasuitgeest.nl of via het contactformulier.

Voor de (Groot)ouder en kindgym geldt dat er tussentijds opgezegd kan worden wanneer de leeftijd van 4 jaar wordt bereikt.