Geplaatst op: .

Zaterdag 2 juni was voor Unitas de laatste wedstrijd van het seizoen. Felicia Afriyieh, Iris de Ruijter en Bente Putter hadden zich weten te plaatsen voor deze Finale. Deze wedstrijd is voor dit niveau het hoogst haalbare. Helaas heeft Bente Putter zich door een blessure af moeten melden.

De wedstrijd werd gehouden in sporthal de SportExperience te Amsterdam. Felicia Afriyieh was als eerste aan de beurt en Felicia heeft een foutloze wedstrijd geturnd. Haar balk- en vloeroefening zagen er super strak uit en voor vloer had ze ook het hoogste cijfer. Felicia is op een 4e plaats geëindigd en ze kreeg hier een mooie medaille voor.

In de derde ronde was Iris de Ruijter aan de beurt en zij begon met brug, daarna balk en we hadden al gezien dat er vele turnsters van balk af vielen. Het was dus belangrijk om op de balk te blijven staan en dat deed Iris ook. Na 3 toestellen stond Iris op een 2e plaats. Als laatste moest Iris nog sprong en dat ging heel goed en Iris heeft haar 1e plaats meer dan verdiend. Ze is de terechte District Kampioen.

Unitas kan weer terug kijken op een mooi en sportief jaar!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.