Geplaatst op: .

Een super goed weekend voor Unitas met een eerste plaats voor Pip Loose, Bente Putter, Silvia Berkhout en Marit Mulder. De turnsters van Unitas hebben tijdens de 1e competitiewedstrijd op zaterdag 25 en zondag 26 november in Sporthal De Walvis een prima start van het nieuwe seizoen gemaakt. Alle turnsters hebben op elk toestel goed en mooi turnen laten zien.

In de 1e wedstrijd begonnen de jeugd 1 turnsters en ze hebben het heel goed gedaan met mooie cijfers en zelfs een podiumplek voor Bente Putter 1e, Norah Renken 6e en voor haar is het een niveau hoger dan vorig jaar. Sophie Ploeger werd keurig 10e.

Ook in de 2e wedstrijd zijn er medailles gevallen. De jeugd 2 en instap waren aan de beurt en zij hebben mooie oefeningen laten zien. Er was een 1e plaats voor Pip Loose, voor Felicia Afriyieh een 2e plaats, en voor Tess Zsabo 8e en Elles Neeft 20e was het hun eerste wedstrijd dus allemaal heel spannend. Op de andere baan waren het Silvia Berkhout die heel knap 1e werd en ook nog het hoogste cijfer op balk en sprong had. Linda den Boer 3e had het hoogste cijfer op brug, Isa Timmermans 6e met het 2e cijfer op brug.

Na een goed verlopen 1e en 2e wedstrijd waren de senioren en pup.1 turnsters aan de beurt. Eef Reulen 3e, Roos Korkis 8e,Pip Kraaij 9e en Zaliwe Dekker-Mhango deed buiten mededingen mee, maar zou op een 3e plaats geeindigd zijn. Voor Pip en Roos zit er meer in omdat ze op balk wat steekjes hebben laten vallen. Senior turnster Eva Schimmel 2e en Laura Langendijk 4e hebben het boven verwachting goed gedaan. Bij Lea van Diemen, Demi Hanssen, Jamie Beentjes, Billie Boyle en Cleo Schoute ging het niet zoals ze verwacht hadden, maar ze weten in ieder geval waar ze de komende tijd aan moeten werken. Tijdens de 4e en laatste wedstrijd mochten Sarah Dumpelmann 2e en Marit Mulder 1e een plaatsje op het podium nemen. Voor Zoë Guit 6e en Chiara Garita 9e was het weer een stapje hoger. Als 1e jaars junior moesten ze het opnemen tegen 2e jaars junioren. Dena Hourik 3e maakte een foutje op balk, maar had wel het hoogste cijfer op vloer.

Zondag 26 november was er 1 wedstrijd voor Unitas en de pup. 2 turnsters kunnen terug kijken op een prima wedstrijd met hier en daar wat schoonheidsfoutjes waar we de komende weken aan gaan werken. Iris de Ruijter, Puck Hessels en Quinty Bloedjes zijn 3e, 4e en 15e geworden. Het was een druk weekend met mooie resultaten voor Unitas.

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.