Geplaatst op: .

Zaterdag 24 maart hebben de D1 en D2 turnsters van Unitas mee gedaan aan de Finale Zuid wedstrijd in Beverwijk. Via deze wedstrijd konden de turnsters zich plaatsen voor de Regiowedstrijd op 14 april in Wervershoof.

In de eerste van de vier wedstrijden van deze dag was Felicia Afriyieh aan de beurt. Felicia heeft een hele goede wedstrijd geturnd en ze is met 54.183 punten op de 1e plaats geeindigd. Felicia had ook het hoogste cijfer op vloer 14.500. Eef Reulen en Pip Kraaij zaten in de tweede wedstrijd. Eef had een beetje pech met balk en dat heeft haar zeker een punt gekost. Eef is 23e geworden. Pip heeft een prima wedstrijd geturnd en is 9e geworden. Tussen nummer 4 en 9 zat nog geen halve punt. Het niveau zit heel dicht bij elkaar.

Iris de Ruijter en Puck Hessels waren in de derde wedstrijd aan de beurt voor hun wedstrijd. Beiden zijn helaas 1 x van balk gevallen, maar hebben verder geen steekjes laten vallen. Iris turnde een super mooie brugoefening en kreeg hier het hoogste cijfer voor en voor haar sprong kreeg ze ook een hoog cijfer. Iris is 3e geworden en Puck 10e. In de laatste wedstrijdronde mochten Bente Putter, Sophie Ploeger en Norah Renken laten zien waar ze zo hard voor gewerkt hebben. Norah had helaas niet haar dag wat natuurlijk heel jammer is omdat ze de afgelopen tijd heel hard gewerkt heeft. Sophie heeft een goede wedstrijd geturnd en had zelfs het 2e cijfer, 13.200, op balk. Bente heeft op 3 van de 4 toestellen het hoogste cijfer gekregen waar we ontzettend trots op zijn. Bente is 4e geworden en het verschil met nummer 1 was nog geen halve punt. Felicia, Pip, Iris, Puck, Sophie en Bente zijn door naar de Regio wedstrijd op 14 april in Wervershoof.

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Plaats een reactie