Geplaatst op: .

Afgelopen weekend deden 26 turnsters van Unitas mee aan de 2e Rayon wedstrijd. De turnsters konden zich ook plaatsen voor de Regio Kampioenschappen op (28/3) en de Finale Zuid op (14/3).

 

De 5e divisie turnde op zaterdag 17 januari. Bente Putter werd weer 1e en werd ook Rayon Kampioen. Sterre Bakker werd knap 3e . Marit Mulder had wat pech op brug en eindigde op plek 16.

Bij de pupillen 1 was het hoogste podium dit keer voor Isa Timmermans en Silvia Berkhout was dit keer derde, maar werd wel Rayon Kampioen. Linda den Boer had wat pech en werd 8e.

Noor Juna Loose werd zeer verrassend 1e , Shenifa Bommel kwam net iets te kort voor het podium 5e. Phileine v/d Lande 7e, Julia de Wildt 8e en Pien Huitema 13e hebben het super goed gedaan.

Chiara Garita was dit keer beter in vorm dan de vorige wedstrijd en zij stond ook op nr. 1. Voor Zoë Guit was het jammer dat ze van balk viel, maar 2e is ook een prachtige plaats en Zoë werd ook Rayon Kampioen.

Voor Silke Ham was het een geweldige dag, want zij eindigde op de 1e plaats, Jamie Beentjes stond op plaats 3 en Cleo Schoute viel net buiten de prijzen 5e.

 

Zondag 18 januari turnde de 4e divisie en voor Kim Schelvis was het een topdag. Zij turnde een zeer stabiele wedstrijd kreeg de gouden medaille omgehangen en werd ook nog Rayon Kampioen. Billie Boyle heeft 3 toestellen prima geturnd, maar viel helaas 1 x van balk en eindigde op een 7e plaats. Sarah Dumpelmann heeft een geweldige wedstrijd geturnd en stond dan ook met trots op nummer 1. Elina Muyskens heeft het ook super gedaan en pakte een mooie medaille mee voor haar 5e plaats. Carmen kwam net iets tekort en eindigde op plaats 8.

Bij de junioren zag het er goed uit voor Demi Hanssen, maar balk was dit keer iets teveel voor Demi. Demi werd uiteindelijk 4e en kreeg een mooie medaille. Lea van Diemen had ook kans op een medaille, maar een knieblessure nekte haar bij haar vloeroefening en viel met haar 5e plaats net buiten de prijzen.

Als laatste waren de senioren aan de beurt. Adaja Plinck was helaas ziek en Evelien Schouten turnde buiten mededingen mee, maar turnde een zeer goede wedstrijd. Laura Langendijk is toch de verrassing van dit seizoen. Turnde vorig seizoen nog in de 5e divisie en eindigde nu in de 4e divisie op een knappe 1e plaats.

21 turnsters hebben zich geplaatst voor de volgende wedstrijd.

 

DSCN4985 DSCN5005 DSCN5002 RSCN4976 DSCN4962 IMG-20150118-WA0007

Plaats een reactie