Geplaatst op: .

Vandaag deel 2 van de derde voorwedstrijd van rayon Kennemerland in de Walvis Beverwijk.

2 teams in actie, niveau 6 met Lisa en Danique in de tweede wedstrijd en supplement F met Lieke, Eef, Puck, Zaliwe en Tess in de derde wedstrijd.

Lisa en Danique hadden er ontzettend veel zin in en dat zorgde voor strakke oefeningen en bijna geen foutjes (helaas wel van de balk gevallen). Lisa haalde het hoogste cijfer van de wedstrijd op vloer en Danique haalde op brug en sprong het allerhoogste cijfer.
Aan het einde van de wedstrijd mocht Danique op de tweede plek gaan staan en kreeg zij de zilveren medaille, Lisa mocht 1 trede hoger en kreeg voor haar eerste plek de gouden medaille.
Voor de teamuitslag moesten we nog even wachten tot na de derde wedstrijd. Omdat de meiden deze ook nog niet weten, zal deze later gedeeld worden.

In de derde wedstrijd begonnen Lieke, Eef, Tess, Puck en Zaliwe op vloer. Ook zij hadden er zin in maar waren iets te ontspannen of juist te gespannen, zeker weten doen we het niet. Vloer ging goed, op sprong hele mooie sprongen maar op brug gingen er wat kleine dingetjes mis en over de balk mogen we niet meer praten (dat ging volgens de meiden zelf echt niet goed).
Des te groter was de verrassing dat Lieke toch naar voren geroepen werd voor de eerste plaats.
En.. wat de meiden niet meer verwacht hadden; als team waren zij over de 3 voorwedstrijden de beste van allemaal! Dus met z’n allen op de eerste plaats!

Op naar de wedstrijd in Amsterdam op 3 en 4 juni!

Comments are closed.