Geplaatst op: .

Vandaag deel 1 van de 2e voorwedstrijd in rayon Kennemerland.

De turnsters in supplement G mochten de dag beginnen, de 2 Unitas teams tegen elkaar. Spannende elementen gehaald, vloeroefeningen in de juiste volgorde & richting geturnd en een bijna volledig Unitas-podium.

De gouden medaille was voor Bonna, de bronzen medaille voor Sarah, de bronzen 4 was voor Tess en de bronzen 5 voor Amber. Net buiten de prijzen vielen Anouk (6e), Jocelyn (7e), Fay (9e), Roos (10e) en Isabel (14e)

Team Unitas G1 (Bonna, Tess, Jocelyn en Fay) hadden als team de hoogste punten, gevolgd door het andere team van Unitas 💪🏻

Daarna de beurt aan de turnsters in supplement F. De meiden waren blij met sprong te beginnen, daarna strakke brugoefeningen, balk was niet voor iedereen het beste toestel vandaag maar geëindigd met mooie vloeroefeningen. 

Hier tegen ieders verwachting in (want het ging niet goed aldus de meiden) een volledig Unitas podium. Goud was er voor Eef, zilver voor Lieke, brons voor Zaliwe en brons 4 voor Puck. Niet in de prijzen maar wel hard gewerkt, Tess op de 13e plaats. 

Trots op deze prestaties! Op naar volgende week zondag 19-2-2023 dan is het de beurt aan de onderbouw meiden💪🏻

Comments are closed.