Geplaatst op: .

Zondag 24-3-2024 was sporthal de Walvis het decor voor de derde rayonwedstrijd.

In de eerste wedstrijd was het aan Sarah, Isabel, Anouk en Amber om hun zenuwen de baas te zijn en te starten met hun balkoefeningen. Helaas lukte dat niet iedereen, wel wisten ze zich goed te herpakken op de andere toestellen en hebben zij mooie oefeningen laten zien. Sarah werd 1e, Amber 3e, Isabel 7e en Anouk 11e. Sarah is ook Rayonkampioene geworden!

In de tweede wedstrijd mochten Lizzy, Lois, Lieke en Jolise starten op brug. De meiden hebben veel lol gehad, mooie oefeningen laten zien en nieuwe elementen geturnd. Als team zijn zij 2egeworden! 

Tegelijk, maar in de andere baan, begonnen Fay, Jocelyn, Puck, Tess, Bonna, Roos en Zaliwe met hun vloeroefeningen. De meiden groeiden in de wedstrijd, turnden strakker dan in de trainingen en hebben elkaar goed aangemoedigd. Zaliwe werd 1e. Bonna 2e, Puck 3e, Tess 10e, Fay 12e, Jocelyn 20e en Roos 21e. Ook Zaliwe is Rayonkampioene geworden. 

De laatste wedstrijd was voor Tess en Lieke, Eef kon helaas vanwege een blessure niet meedoen. Tess en Lieke hebben strakke oefeningen laten zien op vloer, sprong en brug, helaas werkte de balk werkte niet helemaal mee. Lieke werd 5e en Tess 8e

Blije meiden, trotse ouders en trainsters aan het einde van de wedstrijddag. Voor de meesten komt er nog een wedstrijd op 1 of 2 juni in Amsterdam. 

Comments are closed.