Geplaatst op: .

Zaterdag 30 november was het de beurt voor de 3e divisie turnsters van Unitas voor de 1e competitiewedstrijd in sporthal de Walvis in Beverwijk.

Helaas konden Josephine Gilissen en Evelien Schouten niet deelnemen aan deze wedstrijd i.v.m. blessure.

Eva Schimmel moest n.a.v. uitslagen van het vorig seizoen promoveren naar de 3e divisie. Het was dus best spannend voor Eva om in een hogere divisie uit te komen. Eva heeft geen fouten geturnd en had zelfs op balk een 11.65 en daar waren wij uiteraard heel blij mee. Eva is uiteindelijk op de 5e plaats geëindigd en helaas waren er maar 4 prijzen dus net geen medaille.

DSCN3588 Annemarie zat in de vierde wedstrijdronde en werd ook 5e. Annemarie begon op balk en in het begin van haar oefening wilde ze voelen of ze op het puntje van de balk stond en stapte zo van de balk af, maar daarna turnde ze een mooie balkoefening en is er niet meer afgevallen. Haar vloeroefening was een beetje te snel, want ze turnde niet op de muziek.Op sprong had Annemarie het hoogste cijfer. Haar laatste toestel was brug en tijdens het inturnen gingen haar opzwaaien steeds hoger en bleef ze steeds staan na haar salto, maar helaas viel ze nu met haar salto. Annemarie mag trots zijn met haar 5e plaats en we gaan hard werken voor de volgende wedstrijd.

Plaats een reactie